Cele Mai Bune Pistoale Airsoft Full Metal


Pistoalele airsoft full metal sunt o necesitate pentru jucătorii care își doresc maximum de realism pe teren. Replicile full metal nu doar că arată realistic și greutatea lor se simte bine, ele sunt și mult mai rezistente decât pistoalele normale de airsoft.

Dacă vrei să îți cumperi un pistol airsoft full metal dar nu ști care este cea mai bună opțiune, ai ajuns pe blogul potrivit. Astăzi voi prezenta top 5 cele mai bune pistoale airsoft full metal. Lista o să includă și pistoale ieftine, cu gaz și cu arc!

Alegerea Editorului

Alegerea De Buget

Pentru Mil-Sim

replica M4 URG-1 SOPMOD Block 3
o replica M4 de buget
o arma airsoft care arata ca un M4

M9 Blow Back Full Metal

Revolver Dan Wesson

Colt M1911 Full Metal CO2

Calitate

Calitate

Calitate

Precizie

Precizie

Precizie

Putere

Putere

Putere

Top 5 Cele Mai Bune Pistoale Airsoft Full Metal

#1 M9 Blow Back Full Metal

M9 Blow Back Full Metal

Click Aici Pentru Ultimul Preț!

M9 Blow Back Full Metal este o replică airsoft care aduce pe teren spiritul și fiabilitatea pistolului clasic folosit de forțele armate americane începând cu 1989. Construcția integrală din metal nu doar că îi conferă o greutate satisfăcătoare de 875g, dar și o autenticitate remarcabilă. Acest pistol airsoft nu este doar un instrument de joc, ci și o piesă de colecție pentru orice pasionat de arme. Capacitatea magaziei de 25 de bile de 6mm asigură o autonomie bună în joc, iar inelul de oțel pentru atașarea unui snur este un detaliu practic pentru siguranța replicii.

Sistemul de blowback al acestui model adaugă un nivel de realism impresionant, fiecare apăsare a trăgaciului fiind însoțită de mișcarea glisierei care acționează ciocanul. Această caracteristică, împreună cu sistemul hop-up reglabil, îmbunătățește semnificativ experiența de tragere, oferind o precizie și o senzație autentică de fiecare dată când vei folosi această replică airsoft din metal. Viteza inițială de 295 FPS este ideală pentru jocuri airsoft, asigurând o bună performanță fără a compromite siguranța. Mecanismul de declanșare SA/DA adaugă versatilitate, permițând utilizatorilor să se adapteze rapid la diferite scenarii de joc.

Pros:

 • Construcție full metal pentru durabilitate și realism.
 • Capacitate mare a magaziei de 25 de bile.
 • Sistem de blow back pentru o experiență autentică.
 • Mecanism de declanșare versatil SA/DA.

Cons:

 • Greutatea de 875g poate fi obositoare pentru utilizare îndelungată.
 • Viteza inițială de 295 FPS poate fi considerată scăzută pentru anumite moduri de joc.

#2 Desert Eagle 50 AE

Desert Eagle

 

Click Aici Pentru Ultimul Preț!

Desert Eagle este unul dintre cele mai populare pistoale din lume. Motivul principal este calibrul mare și faptul că acest pistol poate fi găsit în aproape orice joc video. Cu un slide și o teavă externă metalică, acest pistol din metal nu doar că arată intimidant, dar oferă și o senzație de greutate și soliditate în mână, având o greutate totală de 1123g. Selectorul de tir pentru single shoot/full automatic adaugă un nivel de versatilitate rar întâlnit, permițând utilizatorilor să treacă rapid de la trageri precise la rafale puternice, în funcție de necesitățile jocului. Capacitatea încărcătorului de 21 de bile asigură o autonomie bună, iar setul complet cu dispozitiv de alimentare cu bile și o punguță de aproximativ 100 de bile este ideal pentru a intra rapid în acțiune.

Sistemul hop-up reglabil este un mare avantaj pentru acest pistol full metal, permițând ajustarea traiectoriei bilei pentru o acuratețe îmbunătățită. Cu o energie de 1,10 Jouli și o viteză inițială a bilei de 105 m/s, Desert Eagle 50 AE este potrivit pentru jocuri airsoft care necesită un echilibru între putere și control. Este important de menționat recomandările privind întreținerea, cum ar fi utilizarea uleiului siliconic pentru supapa de admisie și depozitarea corectă a armei și a încărcătorului, pentru a asigura o durată de viață lungă și performanțe optime.

Pros:

 • Design robust cu slide și teavă externă metalică.
 • Selector de tir pentru moduri single shoot/full automatic.
 • Hop-up reglabil pentru o acuratețe îmbunătățită.
 • Set complet cu dispozitiv de alimentare și bile.

Cons:

 • Necesită întreținere atentă pentru a preveni uzura prematură.

#3 Colt M1911 Full Metal CO2

Colt M1911 Full Metal CO2

Click Aici Pentru Ultimul Preț!

Cauți o replică airsoft full metal care este perfectă pentru roleplay ca și soldat American? În cazul asta, Colt M1911 Full Metal CO2 este exact ce cauți! Construcția full metal a acestei replici airsoft îi dă un aspect autentic, completat de marcajele oficiale Colt. De aceea acest pistol full metal este perfect pentru jucătorii airsoft care preferă roleplay. Funcționarea pe bază de CO2/gaz adaugă un plus de putere și eficiență, cu o energie maximă de 1.0 J și o viteză inițială impresionantă pentru bilele de 6 mm. Capacitatea încărcătorului de 17 bile este ideală pentru un secondary, iar reculul puternic adaugă un nivel de realism care va fi apreciat de orice pasionat de airsoft.

Acest model este ideal pentru jucătorii care caută un echilibru între performanță și autenticitate. Fiecare detaliu, de la greutatea replicii la reculul puternic, contribuie la o experiență de tragere satisfăcătoare și realistă. Pachetul complet, inclusiv încărcătorul, cheia imbus și setul de bile de test, asigură că veți putea începe să folosiți pistolul imediat după achiziție. Personal, mie îmi place foarte mult design-ul acestui pistol airsoft. Iar dacă design-ul nu este îndeajuns pentru tine, atunci poate prețul mid-range te poate convinge să îl încerci.

Pros:

 • Funcționare pe bază de CO2/gaz pentru performanță îmbunătățită.
 • Recul puternic pentru o experiență autentică.
 • Marcaje oficiale Colt pentru autenticitate.

Cons:

 • Necesită capsule de CO2, care pot necesita înlocuire frecventă în funcție de utilizare.

#4 Luger P08 Parabellum CO2 Legends

Luger P08 Parabellum

Click Aici Pentru Ultimul Preț!

Ești fan pistoale airsoft full metal pe gaz? Luger Po8 Parabellum CO2 Legends este unul dintre cel mai bun pistol pe care îl poți folosi ca și secondary. Ce îmi place foarte mult la această replică de metal, pe lângă design-ul special, este faptul că este foarte puternic. Luger Po8 Parabellum CO2 Legends folosește puterea CO2 pentru a trage bile la o viteză de 440 FPS! Singurul minus este că încărcătorul are o capacitate limitată de 15 bile. Dar, asta trebuie să fie așa pentru că Luger Po8 Parabellum CO2 Legends este o replică exactă a Luger P08, faimosul pistol German.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestui model este lipsa reculului, care contribuie la o eficiență sporită în tragerile la țintă. Această caracteristică îl face ideal pentru antrenamente și competiții de tir airsoft. Sistemul hop-up fix asigură o traiectorie constantă a bilelor, iar utilizarea BB-urilor de 0,25 g este recomandată pentru o performanță optimă. Cu o capsulă CO2 de 12g, puteți trage aproximativ 80 de BB-uri, ceea ce este impresionant pentru un pistol de acest calibru.

Pros:

 • Viteză inițială mare de 440 fps, ideală pentru distanțe scurte și medii.
 • Lipsa reculului pentru o mai mare eficiență în trageri.
 • Design istoric valoros pentru colecționari și entuziaști.

Cons:

 • Lipsa sistemului hop-up reglabil poate limita ajustabilitatea traiectoriei bilelor.
 • Greutatea de 818g poate fi considerată mare pentru jocuri de lungă durată.

#5 Revolver Dan Wesson

Desert Eagle 50 AE

Click Aici Pentru Ultimul Preț!

Revolverul Dan Wesson este o replică airsoft care aduce un suflu de aer proaspăt și un stil clasic pe terenul de joc. Cu o construcție predominant din metal și elemente din plastic ABS, acest revolver arată impresionant și oferă o senzație de realism maximă jucătorilor care îl țin în mână. Designul său clasic, completat de 6 cartușe și o catără reglabilă, adaugă un nivel de realism și autenticitate rar întâlnit în lumea airsoft. Pachetul complet, inclusiv sistemul pentru alimentare rapidă și o punguță de aproximativ 100 de bile, este ideal pentru a intra rapid în acțiune.

Un lucru care îmi place foarte mult la această replică full metal este că nu consuma foarte mult CO2. Astfel permițând până la 130 de trageri cu un singur recipient. Aceasta, împreună cu o energie de 1,82 Jouli și o viteză inițială a bilei de 135 m/s, face ca revolverul Dan Wesson să fie potrivit pentru jocuri airsoft care necesită un echilibru între putere și control. Este important de menționat recomandările privind întreținerea, cum ar fi utilizarea uleiului siliconic pentru supapa de admisie și depozitarea corectă a armei și a încărcătorului, pentru a asigura o durată de viață lungă și performanțe optime.

Pros:

 • Design clasic și autentic cu 6 cartușe.
 • Construcție predominant din metal pentru durabilitate și realism.
 • Eficiență ridicată în consumul de CO2.
 • Pachet complet cu accesorii și bile.

Cons:

 • Capacitatea încărcătorului de doar 6 bile poate necesita reîncărcări frecvente.

De Ce Să Alegi O Replică Airsoft Full Metal

Alegerea unei replici airsoft full metal vine cu o serie de avantaje care pot îmbunătăți semnificativ experiența de joc. Aceste replici sunt preferate de mulți jucători datorită realismului, durabilității și performanței pe care le oferă. Iată câteva motive pentru care ar trebui să considerați o replică airsoft full metal:

1. Realism: Replicile full metal simulează mai fidel greutatea și senzația unei arme reale. Acest lucru adaugă un nivel de autenticitate experienței de airsoft, făcând jocul mai captivant și mai intens.

2. Durabilitate: Metalul este, în mod evident, un material mai rezistent decât plasticul. Replicile full metal sunt construite pentru a rezista la uzura obișnuită a jocurilor de airsoft, oferind o durată de viață mai lungă și mai puține probleme de întreținere.

3. Performanță: Multe replici full metal sunt echipate cu componente interne de calitate superioară, ceea ce poate duce la o performanță îmbunătățită pe teren. Precizia, rata de tragere și fiabilitatea sunt adesea superioare în comparație cu replicile fabricate din materiale mai puțin rezistente.

4. Upgrade-uri și Personalizare: Replicile full metal oferă mai multe opțiuni pentru upgrade-uri și personalizări. Datorită construcției lor robuste, acestea pot suporta modificări mai complexe, permițând jucătorilor să-și adapteze arma conform preferințelor personale.

5. Valoare de Revânzare: Datorită durabilității și popularității lor, replicile full metal tind să-și păstreze mai bine valoarea în timp, ceea ce poate fi un avantaj dacă decideți să vă vindeți echipamentul.

6. Experiență de Tragere: Reculul și senzația generală în timpul tragerii sunt adesea mai satisfăcătoare la replicile full metal. Acest lucru poate adăuga un nivel de satisfacție și realism pe care jucătorii serioși de airsoft îl caută.

George Popa

Salut! Numele meu este George Popa și datorită pasiunii pentru airsoft am creat site-ul Airsoft-Fans. Cu o experiență vastă în domeniu și o dragoste profundă pentru acest sport, doresc să împărtășesc cunoștințele și experiențele mele prin articole și ghiduri practice. Misiunea mea este de a inspira și de a ajuta comunitatea airsoft să se dezvolte și să se bucure de fiecare moment petrecut în acest sport captivant.

Recent Posts