Top 5 Cele Mai Bune Pistoale Airsoft pe Gaz


Pistoale airsoft pe gaz sunt cele mai puternice, dar asta nu este singurul motiv pentru care atât de mulți jucători airsoft le aleg (eu fiind inclus in această categorie). Pistoale airsoft pe gaz sunt și modelul ideal pentru jucătorii care își doresc un plus de realism pe teren.

Astăzi te voi ajuta să alegi cel mai bun pistol airsoft pe gaz. Asigură-te că stai până la sfârși pentru că îți voi arăta care sunt caracteristicile pe care trebuie să le urmărești când cumperi replici pe gaz.

Alegerea Editorului

Alegerea De Buget

Pentru Mil-Sim

replica M4 URG-1 SOPMOD Block 3
o replica M4 de buget
o arma airsoft care arata ca un M4

Umarex Co2 Airsoft Elite Force

Steyr M9-A1

Luger P08 Parabellum

Calitate

Calitate

Calitate

Precizie

Precizie

Precizie

Putere

Putere

Putere

#1 Umarex CO2 Airsoft Elite Force

Umarex CO2 Airsoft Elite Force

Click Aici Pentru Ultimul Preț!

Umarex CO2 Airsoft Elite Force Race Gun este un pistol care îmbină performanța cu stilul, fiind o replică a cunoscutului model de competiție. Cu o energie cinetică de 2 Jouli, acest pistol asigură o traiectorie precisă și constantă, ideală pentru cei care caută acuratețe în jocurile de airsoft. Construcția sa robustă, cu aliaj ABS la exterior, îi conferă durabilitate și un aspect autentic. Greutatea de 1300g, similară cu cea a unui pistol real, adaugă un plus de realism și stabilitate în timpul tragerii, făcându-l o alegere populară în rândul fanilor de airsoft Mil-Sim.

Capacitatea magaziei de 16 bile este suficientă pentru schimburi rapide de foc, iar funcționarea pe baza unui recipient CO2 de 12g asigură o putere constantă și ușurință în reîncărcare. Dot Sign-ul inclus este un avantaj considerabil, oferind o ochire rapidă și eficientă, esențială în competițiile de airsoft. De aceea, nu vei avea nevoie să cumperi lunetă extra. Deși este un pistol semi-automat, răspunsul la trăgaci este prompt, permițând o cadență de tragere rapidă, care poate fi decisivă în momentele critice ale jocului.

Pros:

 • Energie cinetică de 2 Jouli pentru o traiectorie precisă.
 • Construcție robustă cu aliaj ABS pentru durabilitate.
 • Greutate realistă pentru o experiență autentică.
 • Capacitate bună a magaziei de 16 bile.
 • Include Dot Sign pentru ochire rapidă.

Cons:

 • Greutatea de 1300g poate fi obositoare pentru utilizare îndelungată.
 • Capacitatea magaziei poate fi limitată pentru schimburi de foc prelungite.

#2 Airsoft Desert Eagle

Airsoft Desert Eagle

Click Aici Pentru Ultimul Preț!

Airsoft Desert Eagle Full Auto BB este unul dintre cele mai populare pistoale în lumea airsoftului, replicând cu măiestrie una dintre cele mai recunoscute arme de foc din lume. Cu o combinație de ABS și metal, acest pistol CO2 captează esența și greutatea Desert Eagle-ului real, oferind o experiență de tragere autentică și satisfăcătoare. Blowback-ul puternic adaugă un nivel suplimentar de realism, făcând fiecare tragere să conteze și să se simtă importantă. Cu capacitatea încărcătorului de a ține până la 21 de bile, jucătorii vor avea suficiente proiectile pentru a domina jocul fără a fi nevoiți să reîncarce prea des.

Acest model este un tribut adus istoriei bogate a Desert Eagle, fiind nu doar o armă de airsoft, ci și o piesă de colecție pentru fanii genului. Funcția de tragere semi și full-automată îi oferă o versatilitate rară, permițând utilizatorilor să se adapteze rapid la diferite scenarii de joc. Pachetul vine complet echipat cu tot ce ai nevoie pentru a începe – cheie imbus, tijă de curățare, bile de test și manual de utilizare, astfel încât să poți intra în acțiune imediat.

Pros:

 • Construcție robustă din ABS și metal pentru durabilitate și realism.
 • Funcție de tragere semi și full-automată pentru versatilitate.
 • Încărcător de mare capacitate, cu până la 21 de bile.
 • Blowback puternic pentru o experiență autentică.
 • Nu necesită permis pentru achiziție și utilizare.

Cons:

 • Acest pistol pe gaz este destul de greu.
 • Consumul de CO2 poate fi mai mare datorită funcției full-auto.

#3 Luger P08 Parabellum

Luger P08 Parabellum

Click Aici Pentru Ultimul Preț!

Luger P08 Parabellum CO2 Legends este o piesă de colecție impresionantă și un pistol airsoft de top pentru cei care prețuiesc istoria și calitatea. Realizat aproape integral din metal, acest model oferă o greutate și o soliditate care îl fac să se simtă ca un Luger P08 autentic în mâini. Cu o greutate de 818g, este echilibrat și confortabil de ținut, chiar și în sesiuni lungi de tragere. Viteza inițială de 440 fps asigură o acuratețe remarcabilă la distanțe scurte și medii, făcându-l ideal pentru trageri la țintă și reconstituiri istorice. Design-ul și calitatea de top ne arată de ce atât de mulți oameni aleg pistoale CO2.

Acest model este o replică a faimosului Lange Pistole 08, folosit de trupele de artilerie pentru protecție, și își păstrează caracteristicile distinctive care l-au făcut un simbol al forțelor germane în ambele Războaie Mondiale. Lipsa reculului înseamnă că puteți aștepta o eficiență crescută în tragerile la țintă, cu o capacitate a încărcătorului de 15 BB-uri, oferind un echilibru bun între capacitate și performanță. Cu o capsulă CO2 de 12g, puteți trage aproximativ 80 de bile, ceea ce este destul de impresionant pentru un pistol de acest calibru.

Pros:

 • Construcție solidă din metal, oferind durabilitate și o senzație autentică.
 • Viteza inițială mare de 440 fps pentru o acuratețe excelentă.
 • Nu are recul, ceea ce îmbunătățește acuratețea la tragerile la țintă.
 • Capacitate bună a încărcătorului de 15 BB-uri.
 • Replică istorică valoroasă pentru colecționari și entuziaști.

Cons:

 • Lipsa sistemului hop-up poate limita eficiența la distanțe mai lungi.
 • Greutatea poate fi considerată mare pentru jucătorii obișnuiți cu modele mai ușoare.

#4 SP2022 Sig Sauer

SP2022 Sig Sauer

Click Aici Pentru Ultimul Preț!

SP2022 Sig Sauer este o replică airsoft care aduce pe teren fiabilitatea și precizia pentru care este cunoscut brandul Sig Sauer folosit de forțele speciale. Echipat cu o siguranță intuitivă, care blochează mecanismul de tragere pentru a preveni orice declanșare accidentală, acest model este atât sigur, cât și ușor de operat. Accesul facil la pârghia de siguranță, poziționată strategic lângă butonul de eliberare a magaziei, face ca pregătirea pentru tragere să fie rapidă și fără efort. Cu o viteză impresionantă de 450 FPS, SP2022 este construit pentru a impresiona pe câmpul de luptă, oferind o performanță constantă și de lungă durată datorită capsulei de CO2.

Designul său este completat de o sina RIS de 22mm sub teava, care permite adăugarea de accesorii precum lasere sau lanterne, extinzând astfel funcționalitatea și adaptabilitatea la diferite scenarii de joc. Construcția dintr-o combinație de metal și ABS îi conferă o durabilitate remarcabilă, fără a adăuga prea multă greutate, menținând pistolul la o greutate confortabilă de 507g. Cu o capacitate a încărcătorului de 14 bile și modul de tragere semi-automat, SP2022 este gata să facă față provocărilor airsoft cu o eficiență și precizie de

Pros:

 • Siguranță bine plasată și ușor de utilizat.
 • Viteză mare de 450 FPS pentru performanță impresionantă.
 • Sina RIS pentru atașarea accesoriilor.
 • Construcție durabilă din metal și ABS.
 • Greutate echilibrată pentru manevrabilitate ușoară.

Cons:

 • Capacitatea încărcătorului de 14 bile poate necesita reîncărcări frecvente.
 • Absența blow-back-ului poate reduce realismul pentru unii utilizatori.

#5 Steyr M9-A1

Steyr M9-A1

Click Aici Pentru Ultimul Preț!

Această replică licențiată nu doar că imită aspectul originalului austriac Steyr Mannlicher, dar vine și cu o propulsie pe CO2, oferind fiecărui foc o putere constantă și impresionantă. Construcția din polimer îl face ușor de mânuit, cu o greutate de doar 520 de grame, ideal pentru a fi purtat toată ziua. Șina pentru accesorii de sub țeavă este un vis tactic, pregătită pentru lasere sau lumini care să îmbunătățească țintirea în mijlocul acțiunii. Personal, mi se pare că această replică este un secondary perfect pentru persoanele care își doresc să joace în rolul de sniper.

Țintirea este facilitată de luneta din fibră optică, care taie prin condiții de luminozitate scăzută pentru a-ți asigura precizia. Punctul alb de pe lunetă completează pachetul, asigurându-te că ținta nu îți scapă niciodată din vedere. Dacă ești destul de priceput, poți folosi acest pistol CO2 și distanț mari. Mai ales că țeava are o lungime de 10mm care asigură că bilele ies corect la fiecare tragere. Ultimul lucru pe care vreau să îl menționez despre acest pistol pe gaz este că încărcătorul are o capacitate de 14 bile. Nu este foarte mare, dar este fix exact de cât ai nevoie pentru a te menține în joc făr reîncărcări constante.

Pros:

 • Viteză inițială mare (465 FPS) pentru trageri puternice
 • Construcție ușoară din polimer pentru manevrare ușoară
 • Șină pentru accesorii tactice
 • Lunetă din fibră optică pentru vizibilitate îmbunătățită
 • Marcaje autentice ale producătorului pentru realism

Cons:

 • Capacitatea limitată a magaziei (14 BB-uri) poate necesita reîncărcări frecvente
 • Puterea mare poate să nu fie adecvată pentru toate câmpurile de airsoft

Cum Să Alegi Un Pistol Airsoft Pe Gaz?

Alegerea unui pistol airsoft pe gaz poate părea o provocare, dar cu informațiile potrivite, procesul devine o aventură interesantă. Primul pas este să vă gândiți la ce fel de experiență căutați. Doriți realism maxim, cu recul și senzație autentică? Sau sunteți mai interesați de performanță și fiabilitate pe teren? Iată câteva aspecte esențiale de luat în considerare:

1. Materialul și Construcția: Un pistol airsoft pe gaz poate fi fabricat din plastic (ABS), metal sau o combinație a celor două. Modelele metalice sunt mai grele și oferă o senzație mai realistă, în timp ce cele din ABS sunt mai ușoare și pot fi mai confortabile pentru jocuri lungi.

2. Tipul de Gaz: Majoritatea pistoalelor airsoft pe gaz funcționează fie cu CO2, fie cu Green Gas. CO2-ul oferă o putere mai mare și funcționează mai bine în condiții de frig, în timp ce Green Gas este adesea considerat mai ușor de utilizat și întreținut.

3. Performanța: Verificați viteza inițială (exprimată în FPS – feet per second) și capacitatea încărcătorului. Un FPS mai mare oferă o traiectorie mai dreaptă și o rază mai mare de acțiune, iar o capacitate mai mare a încărcătorului înseamnă mai puține reîncărcări.

4. Caracteristici Suplimentare: Sistemele de siguranță, hop-up (pentru ajustarea traiectoriei bilei) și posibilitatea de a atașa accesorii pot îmbunătăți semnificativ experiența de joc.

5. Fiabilitate și Întreținere: Căutați recenzii și feedback de la alți utilizatori pentru a evalua fiabilitatea pe termen lung și ușurința de întreținere a pistolului.

6. Prețul: Stabiliți un buget și încercați să găsiți cel mai bun raport calitate-preț în cadrul acestuia.

7. Brand: Un brand recunoscut, cum ar fi Umarex, poate oferi o garanție suplimentară de calitate și acces la piese de schimb și servicii post-vânzare.

8. Scopul Utilizării: Dacă intenționați să folosiți pistolul în competiții, căutați un model cu caracteristici competitive. Dacă este pentru recreere sau antrenament, puteți opta pentru ceva mai standard.

George Popa

Salut! Numele meu este George Popa și datorită pasiunii pentru airsoft am creat site-ul Airsoft-Fans. Cu o experiență vastă în domeniu și o dragoste profundă pentru acest sport, doresc să împărtășesc cunoștințele și experiențele mele prin articole și ghiduri practice. Misiunea mea este de a inspira și de a ajuta comunitatea airsoft să se dezvolte și să se bucure de fiecare moment petrecut în acest sport captivant.

Recent Posts