Top 5 Pistoale Airsoft Ieftine: Alegerea De Buget!


Cine zice că trebuie să investești mulți bani ca să te poți juca airsoft? În primul rând, poți închiria echipamentul necesar precum ochelarii de protecție. În al doilea rând, sunt destul de multe pistoale airsoft premium sub 200 RON!

Astăzi îți voi prezenta top 5 cele mai bune pistoale airsoft ieftine de pe piață. Criteriile pe care le-am urmărit când am ales aceste modele este deși prețul este mic, toate să ofere o experiență cât mai realistică jucătorilor și să poate fi folosite în orice tip de meci airsoft. Cu astea spuse, continuă să citești ca să afli care sunt cele mai bune pistoale de buget.

Alegerea Editorului

Alegerea Tacticool

Ideal Pentru Începători

replica M4 URG-1 SOPMOD Block 3
o replica M4 de buget
o arma airsoft care arata ca un M4

Walther P99 DAO Umarex Upgraded

Revolver Dan Wesson

Glock 19

Calitate

Calitate

Calitate

Putere

Putere

Putere

Performanță

Performanță

Performanță

Top 5 Pistoale Airsoft Ieftine (dar bune!)

#1Walther P99 DAO Umarex Upgraded

DAO Upgraded 4 Joules

 

Click Aici Pentru Ultimul Preț!

Walther P99 DAO Umarex Upgraded reprezintă vârful de lance în materie de pistoale airsoft, oferind o combinație impresionantă de putere, precizie și fiabilitate. Cu un upgrade care îi sporește puterea până la 4 Jouli, acest model se distinge ca fiind unul dintre cele mai puternice pistoale airsoft disponibile pe piață. Acest pistol este o alegere excelentă pentru jucătorii care caută performanță de top în jocurile lor de airsoft.

Cu o viteză a bilelor între 180 și 200 m/s, Walther P99 DAO Umarex Upgraded este capabil să ofere o acuratețe și o distanță de tragere remarcabile. Recomandarea de a utiliza bile între 0.25 și 0.50g subliniază capacitatea acestui pistol de a manipula proiectile mai grele, ceea ce îmbunătățește semnificativ performanța la tirul pe distanțe lungi. Sistemul de propulsie CO2, împreună cu funcția de blow-back, adaugă un nivel de realism și satisfacție la fiecare tragere, replicând senzația unui pistol real.

Pros:

 • Putere impresionantă de până la 4 Jouli.
 • Viteză mare a bilelor, între 180 și 200 m/s.
 • Capacitatea de a utiliza bile de până la 0.50g pentru o acuratețe îmbunătățită.
 • Construcție durabilă din metal și ABS.
 • Funcția de blow-back adaugă realism la fiecare tragere.

Cons:

 • Puterea crescută poate necesita precauții suplimentare în utilizare.
 • Hop-up fix limitează ajustările pentru traiectoria bilei.

#2 Revolver Dan Wesson 4-Inch Silver

Revolver Airsoft Dan Wesson 4-inch Silver

 

Click Aici Pentru Ultimul Preț!

Revolverul Dan Wesson 4-Inch Silver impresionează prin puterea sa, recomandându-se utilizarea bilelor de minim 0.25g pentru a exploata la maximum potențialul acestei replici. Cu o capacitate de a trage până la 130 de focuri cu un singur recipient de CO2, acest revolver oferă nu doar putere, ci și eficiență remarcabilă. Consumul scăzut de CO2 este un avantaj major, permițând jucătorilor să se bucure de sesiuni lungi de joc fără întreruperi frecvente pentru reîncărcare.

Construcția revolverului Dan Wesson 4-Inch Silver reflectă un angajament pentru calitate și durabilitate. Fiecare componentă, de la corpul revolverului până la cartușe și catare reglabilă, este proiectată să reziste la rigoriile jocului airsoft. Pachetul include accesorii utile, cum ar fi o sina de schimb și un sistem pentru alimentare rapidă, îmbunătățind și mai mult experiența de utilizare. În plus, fiecare revolver este stantat cu un număr serial unic, adăugând valoare și autenticitate fiecărei unități.

Pros:

 • Putere impresionantă, ideală pentru bile de 0.25g sau mai grele.
 • Eficiență ridicată în consumul de CO2, cu până la 130 de focuri pe recipient.
 • Construcție de înaltă calitate, cu atenție la detalii și durabilitate.
 • Accesorii utile incluse, îmbunătățind experiența de utilizare.
 • Fiecare unitate vine cu un număr serial unic, sporind valoarea de colecție.

Cons:

 • Necesitatea de a nu lăsa recipientul de CO2 în incarcator pentru mai mult de 12 ore poate necesita atenție suplimentară.
 • Greutatea și dimensiunea pot fi considerate mari pentru jucătorii care preferă arme mai ușoare și mai compacte.

#3 Glock 19

Glock 19

 

Click Aici Pentru Ultimul Preț!

Glock 19 CO2 Airsoft este o replică fidelă a celebrului model Glock 19, cunoscut pentru fiabilitatea și performanța sa într-un format compact. Această versiune airsoft aduce aceleași calități în lumea airsoft, oferind jucătorilor o combinație perfectă de dimensiune, greutate și performanță. Cu o lungime totală de 186 mm și o greutate de 717 g, Glock 19 CO2 Airsoft este o replică impresionantă care echilibrează perfect dimensiunile compacte cu performanța de înaltă calitate. Dispune de un manson metalic robust și o siguranță pe trăgaci, replicând fidel caracteristicile modelului original.

Această replică este ideală pentru sniperi care caută o armă secundară de încredere sau pentru cei care preferă un pistol principal ușor de manevrat în scenarii de joc rapid și dinamic. Construcția Glock 19 CO2 Airsoft reflectă standardele înalte de calitate și durabilitate asociate cu numele Glock. Mansonul metalic adaugă o greutate satisfăcătoare și asigură durabilitatea replicii, chiar și în condiții de joc intense. Siguranța pe trăgaci și detaliile autentice oferă nu doar un nivel suplimentar de siguranță, dar și o experiență de utilizare realistă.

Pros:

 • Dimensiuni compacte și greutate echilibrată pentru manevrabilitate superioară.
 • Construcție robustă cu manson metalic pentru durabilitate.
 • Siguranță pe trăgaci, replicând fidel modelul original Glock 19.
 • Pachetul include accesorii utile pentru o întreținere ușoară.

Cons:

 • Necesitatea unei atenții speciale la întreținerea sistemului CO2 pentru a preveni uzura prematură.
 • Capacitatea limitată a încărcătorului poate fi un dezavantaj pentru unii utilizatori.

#4 PT92 TAN Metal Slide

PT 92 Metal Slide

Click Aici Pentru Ultimul Preț!

Nu contează dacă ești fan pistoale Glock sau revolere, toată lumea știe ca Cybergun face unele dintre cele mai bune replici airsoft. PT92 Tab Metal Slide este un exemplu perfect oferind o combinație de ABS și metal care se simte premium. Ce îmi place foarte mult la acest pistol airsoft este că deși costă mai puțin de 130 RON, tot se simte premium când îl iei în mână. Dar în acest review nu vorbim doar despre aspect, ci și despre performanțe. PT92 Tab Metal Slide impresionează cu o putere de 0,6J!

Puterea acestui pistol airsoft este perfectă pentru începători care se pregătesc pentru primele lor experiențe. Pe fiecare teren de joc se măsoară puterea replicilor înainte de a începe. În general, puterea de 1J este maxim acceptată pe terenurile din România. Bine, regulie diferă de la București la Cluj, așa că îți recomand să te interesezi mai bine despre zona ta. Cu o capacitate de 12 bile, jucătorii pot avea încredere în abilitatea lor de a continua jocul fără întreruperi frecvente. Culoarea maro/negru îi oferă un aspect tactic și estetic, potrivit pentru cei care doresc un echilibru între funcționalitate și design.

Pros:

 • Fabricat dintr-o combinație robustă de ABS și metal.
 • Ușor de utilizat, fiind acționat manual.
 • Viteza și energia optimizate pentru jocurile de airsoft.
 • Estetică maro/negru atrăgătoare.
 • Fără nevoia de permis sau autorizare.

Cons:

 • Poate nu oferă suficientă putere pentru jucătorii avansați.
 • Capacitatea încărcătorului de 12 bile ar putea necesita reîncărcări frecvente în situații intense de joc.

#5 Walther PPK/S

Walther PKKs

Click Aici Pentru Ultimul Preț!

Walther PPK/S cu licență oficială este un pistol care imediat îți trezește amintiri de celebre scene din filme, unde agentul secret își mânuiește arma cu eleganță și precizie. Este alegerea perfectă pentru începătorii care sunt la primul lor pas în lumea airsoftului și vor o combinație de calitate, performanță și stil într-un singur pachet. Cu un design autentic și elemente metalice precum mânsonul, trăgaciul și siguranța, acest pistol oferă un echilibru perfect între realism și durabilitate.

Greutatea sa de 315g îl face suficient de ușor pentru a fi mânuibil, dar totodată și suficient de robust pentru a oferi o senzație autentică în mână. Un plus adițional este capacitatea încărcătorului de 12 bile, care, în combinație cu viteza inițială de 64 m/s, oferă performanțe decente pentru jocuri de airsoft. Trebuie să menționez că acest pistol airsoft ieftin este destul de greu de folosit. Părerea mea este să îl alegi doar dacă ai un buget limitat. Dacă nu, este mai bine să alegi un pistol care nu necesită armarea cu arcul.

Pros:

 • Licență oficială, asigurând autenticitatea designului.
 • Combinație de metal și plastic ABS, oferind durabilitate.
 • Pachet complet, incluzând bile și manual de instrucțiuni.
 • Detalii metalice și funcționale aduc un plus de realism.
 • Ideal pentru începători, fiind ușor de mânuire.

Cons:

 • Absența sistemului Hop-Up ar putea reduce precizia pe distanțe lungi.
 • Poate fi considerat prea simplu pentru jucătorii avansați.

George Popa

Salut! Numele meu este George Popa și datorită pasiunii pentru airsoft am creat site-ul Airsoft-Fans. Cu o experiență vastă în domeniu și o dragoste profundă pentru acest sport, doresc să împărtășesc cunoștințele și experiențele mele prin articole și ghiduri practice. Misiunea mea este de a inspira și de a ajuta comunitatea airsoft să se dezvolte și să se bucure de fiecare moment petrecut în acest sport captivant.

Recent Posts