Top 5 Puști Airsoft Pentru Sniperi


Deși airsoftul este un sport de echipă, rolul cel mai râvnit este cel de sniper. Toate jocurile video și filmele despre forțele speciale ne-au arătat cât de cool sunt sniperi și de asta, majoritatea jucătorilor de airsoft vor să încerce puști airsoft pentru sniper.

Indiferent dacă eșt în căutarea unei puști airsoft cu o viteză de 300 m/s sau dorești o putere maximă de 10 jouli, am pregătit pentru tine o listă cu cele mai bune opțiuni disponibile pe piață. Cu astea spuse, haide să vedem care sunt top 5 cele mai bune puști airsoft pentru sniperi.

Alegerea Editorului

Alegerea De Buget

Ideal Pentru Începători

replica M4 URG-1 SOPMOD Block 3
o replica M4 de buget
o arma airsoft care arata ca un M4

M14 Fiber

Sniper Mauser Cybergun

Sniper G-Spec VSR-10

Putere

Putere

Putere

Calitate Materiale

Calitate Materiale

Calitate Materiale

Greutate

Greutate

Greutate

Top 5 Puști Airsoft Pentru Sniperi

#1 M14 Fiber

replică M14 Fiber

Click Aici Pentru Ultimul Preț!

Când vine vorba de replici de înaltă calitate în lumea airsoft, brandul Tokyo Marui iese tot timpul în evidență. Replica M14 Fiber este facută de acest producător faimos și este o reproducere meticuloasă a puștii de lupta M14 care a fost utilizată de trupele americane între 1959 și 1964. M14 Fiber combină fidelitatea detaliilor cu robustețea și funcționalitatea. Cu un monobloc din plastic care cuprinde patul, mânerul și partea frontală, în combinație cu componente metalice, această pușcă airsoft impresionează prin greutatea sa solidă de aproape 4 kg.

Atunci când pârghia de armare este acționată, jucătorii vor aprecia sunetul metalic autentic, asemănător cu cel al armei reale. Fie că ești un jucător veteran sau un începător pasionat, această pușcă va adăuga cu siguranță o dimensiune nouă experienței tale de airsoft. Motivul pentru care este pe primul loc este că oferă o experiență foarte realistă. De la cum trage la cum se simt materialele premium, replica M14 Fiber este ideala pentru sniperii care vor o armă de calitate.

Pros:

 • Replică fidelă, cu detalii precum logo-urile originale și număr serial unic.
 • Robustă și solidă, cu o greutate de aproape 4 kg.
 • Pârghie de armare funcțională cu sunet metalic autentic.
 • Dotată cu gearbox generația 7 și hop-up reglabil.
 • Catare reglabilă pentru o mai bună precizie.

Cons:

 • Cu o greutate de 4 kg, poate fi dificilă pentru unii jucători să o poarte pe teren o perioadă lungă de timp.
 • Capacitatea încărcătorului de 70 de bile poate fi limitată pentru anumite scenarii de joc.

#2 Sniper L96 AWS

replică Sniper L96 AWS

Click Aici Pentru Ultimul Preț!

Sniper L96 AWS este o altă pușcă premium facută de Tokyo Marui care impresionează cu o combinație ideală de metal și plastic, această replică oferă un sentiment robust și durabil, în timp ce păstrează detalii fine care se aseamănă cu arma reală. Particularitatea patului din polimer, cu un buttplate reglabil și suport pentru obraji, plus poziționarea strategică a încărcătorului și a bipodului, îl face nu doar estetic plăcut, dar și extrem de funcțional.

Un alt aspect remarcabil este hop-up-ul reglabil, cu o pârghie plasată strategic în partea frontală a replicii, permițând ajustări rapide chiar și în mijlocul acțiunii. Cu o sină RIS de 22 mm, această pusca airsoft cu luneta este pregătită să fie echipată pentru orice misiune. Această pușcă este perfectă pentru cineva care este la început și nu doresește să spargă banca pe ceva foarte scump. Deși nu este chiar ieftină, eu consider că oferă un build foarte bun pentru acest preț.

Pros:

 • Reproducere precisă și detaliată a modelului real.
 • Combinație robustă de metal și plastic.
 • Hop-up reglabil convenabil și ușor accesibil.
 • Sină RIS de 22 mm, potrivită pentru montarea dispozitivelor optoelectronice.
 • Pat confortabil, cu buttplate reglabil și suport pentru obraji.

Cons:

 • O greutate de aproape 3.5 kg poate fi o provocare pentru jucătorii mai noi sau pentru cei care participă la meciuri lungi.
 • Încărcătorul low-cap cu o capacitate de doar 30 BB-uri poate necesita reîncărcări frecvente.

#3 Sniper G-Spec VSR-10

Sniper G-Spec VSR-10

Click Aici Pentru Ultimul Preț!

G-Spec VSR-10 de la Tokyo Marui aduce în prim plan calitatea și fiabilitatea pentru care această marcă este bine cunoscută în lumea airsoftului. Realizată din plastic ABS, această replică combină ușurința în manipulare cu durabilitatea, făcând-o ideală pentru sniperii care necesită o mișcare agilă și precisă pe teren. Unul dintre punctele sale forte este hop-up-ul, care se reglează cu ușurință din exterior, oferind jucătorului posibilitatea de a ajusta traiectoria bilei în funcție de nevoi.

Un plus distinctiv al acestei puști airsoft este amortizorul inclus, care nu doar reduce zgomotul, ci și maschează teava în cazul în care se optează pentru o variantă mai lungă decât cea originală. Cu o sină de 20 mm pregătită pentru montarea dispozitivelor optice, G-Spec VSR-10 este gata să ofere o precizie de neegalat, chiar dacă luneta nu este inclusă în pachet. Oricum, puștile airsoft premium nu vor veni cu lunetă deoarece producătorii vor să îți dea opțiunea să pui luneta care îți place șie. De asta toate puștile includ șine pentru optice.

Pros:

 • Ușurința în manipulare datorită plasticului ABS.
 • Hop-up extern reglabil pentru o precizie optimizată.
 • Amortizor inclus pentru reducerea zgomotului și mascarea tevii.
 • Sină de 20 mm pentru montarea dispozitivelor optice.
 • Greutate rezonabilă de 2,090 g, ideală pentru manevrabilitate.

Cons:

 • Pachetul nu include luneta, care este esențială pentru un sniper.
 • Încărcătorul cu o capacitate de doar 30 bile poate necesita reîncărcări frecvente.
 • Pentru cei care caută o pusca airsoft 10 jouli, aceasta oferă o energie mai mică de doar 0,83 jouli.

#4 AW 308

AW 308

Click Aici Pentru Ultimul Preț!

AW 308 oferă o experiență autentică și deosebit de realistă pentru pasionații de airsoft care se îndreaptă către rolul de sniper. Conformitatea detaliilor și robustețea combinației dintre metal și plastic ABS subliniază atenția la calitate. Posibilitatea de a regla atât obrazarul în înălțime cât și patul în lungime conferă un grad înalt de personalizare, garantând confort și adaptabilitate în orice situație. Îți garantez că te vei simți ca un sniper adevarăt atunci când te uiti pe lunetă (sau ironsights) și pușca este adjustată perfect pentru tine.

Sina de 20 mm pregătită pentru montarea dispozitivelor optice adaugă un plus de versatilitate, în timp ce sistemul de operare “Bolt Action” oferă o simțire manuală precisă și satisfăcătoare. Dacă ești fan canalelor de YouTube airsoft unde folosesc puști bolt action și poartă costume ghillie, atunci o să îți placă această puscșă! Chiar dacă pachetul nu vine cu o lunetă, AW 308 este cu siguranță o replică ce se distinge prin funcționalitate și adaptabilitate.

Pros:

 • Confort sporit datorită obrazarului și patului reglabile.
 • Construcție solidă realizată din metal și plastic ABS.
 • Sina de 20 mm pentru montarea dispozitivelor optice.
 • Sistem operare “Bolt Action” pentru o experiență autentică.
 • Energia oferită de 1,96 jouli, asigurând o performanță impresionantă.

Cons:

 • Pachetul nu include luneta, un accesoriu crucial pentru orice sniper.
 • Capacitatea încărcătorului de 28 bile poate necesita reîncărcări dese în timpul jocului.
 • Greutatea de 3 kg poate fi o provocare pentru jucătorii mai noi sau pentru cei care sunt activi pe teren pentru perioade lungi de timp.

#5 Sniper Mauser Cybergun

Sniper Mauser Cybergun

Click Aici Pentru Ultimul Preț!

Sniper-ul Mauser de la Cybergun, bazat pe SR 98, este o replică de airsoft care surprinde autenticitatea și fiabilitatea originalului dezvoltat în Australia. Această pușcă airsoft este ideală pentru începători care vor să vadă cum este să fi sniper.  Nu doar că vine cu o lunetă standard, dar și oferă o rezistență impresionanăt fiindcă combină ABS și metal pentru un build puternic. În timp ce mecanismul din metal asigură durabilitatea, corpul și țeava externă din ABS echilibrează greutatea, oferindu-i agilitate în mâna utilizatorului.

Plusul major vine cu luneta Red Dot inclusă în pachet, care, deși nu are magnificare, asigură un punctaj rapid și o focalizare eficientă. Fiind o pusca “entry-level”, Sniper Mauser Cybergun oferă un echilibru perfect între calitate și preț, ideal pentru cei care doresc să pășească în lumea airsoft-ului cu un echipament de încredere.

Pros:

 • Design bazat pe robustul și eficientul SR 98.
 • Combinația de ABS și metal asigură durabilitate și manevrabilitate.
 • Include luneta Red Dot, potrivită pentru vânătoare rapidă și focalizare.
 • Energie maximă de 1,3 J, indicând o performanță impresionantă pentru categoria sa.
 • Pachetul este complet, venind cu încărcător, încărcător rapid și bile de test.

Cons:

 • Luneta Red Dot nu oferă magnificare, ceea ce poate fi un dezavantaj pentru tirurile la distanțe lungi.
 • Corpul din ABS, deși ușor, poate fi perceput ca fiind mai puțin durabil în comparație cu replicile complet metalice.
 • Fiind un model “entry-level”, poate să nu satisfacă nevoile jucătorilor avansați.

Ghid De Cumpărare Pușcă Airsoft

Dacă sunteți pe cale să faceți primul dvs. pas în lumea airsoft-ului sau sunteți un veteran care își caută o nouă pușcă, alegerea perfectă poate fi o sarcină descurajantă. Există multe aspecte pe care trebuie să le luați în considerare, de la tipul de pusca, performanța acesteia și până la bugetul dvs. Aici vă oferim un ghid comprehensiv care să vă ajute să navigați prin numeroasele opțiuni disponibile și să găsiți pusca de airsoft potrivită nevoilor dvs.

 1. Tipul de Pușcă: Airsoft oferă o gamă largă de tipuri de puști, fiecare adaptată unui anumit stil de joc. Doriți o pușcă semiautomată, un sniper sau o mitralieră? Fiecare are avantajele și dezavantajele sale.
 2. Material și Construcție: Puștile airsoft pot fi fabricate dintr-o gamă variată de materiale, de la plastic ABS la metal complet. Alegeți în funcție de preferințele dvs. pentru durabilitate și greutate.
 3. Performanța: Luați în considerare viteza inițială a bilei (măsurată în m/s sau FPS) și capacitatea încărcătorului. De asemenea, verificați dacă pușca are un sistem Hop-Up reglabil, care poate influența traiectoria bilei.
 4. Accesorii Incluse: Unele puști vin cu accesorii precum lunete sau amortizoare. Verificați dacă acestea sunt incluse și dacă corespund așteptărilor dvs.
 5. Buget: Desigur, costul este un factor esențial. Asigurați-vă că pușca pe care doriți să o achiziționați se încadrează în bugetul dvs., dar nu faceți compromisuri pe calitate doar pentru a economisi câțiva lei.
 6. Recomandări și Recenzii: Citiți recenzii și obțineți recomandări de la comunitatea airsoft. Opiniile jucătorilor cu experiență pot fi extrem de valoroase.

Amintiți-vă că airsoft-ul este nu numai despre echipament, ci și despre strategie, echipă și distracție. Alegeți o pușcă care să se potrivească stilului dvs. de joc și bucurați-vă de fiecare moment petrecut pe teren!

George Popa

Salut! Numele meu este George Popa și datorită pasiunii pentru airsoft am creat site-ul Airsoft-Fans. Cu o experiență vastă în domeniu și o dragoste profundă pentru acest sport, doresc să împărtășesc cunoștințele și experiențele mele prin articole și ghiduri practice. Misiunea mea este de a inspira și de a ajuta comunitatea airsoft să se dezvolte și să se bucure de fiecare moment petrecut în acest sport captivant.

Recent Posts