Top Cluburi Airsoft în Cluj-Napoca (+Grupuri Facebook )


Chiar dacă ești un începător care se pregătește de prima sa experiență de airsoft sau un veteran care tocmai s-a mutat în Cluj-Napoca și vrea să își testeze noua replică realistă, acest articol este fix ce cauți!

Cluburile cele mai mari din Cluj-Napoca sunt:

  • Jocuri de Airsoft în Cluj-Napoca
  • Airsoft Cluj Jocuri
  • Renegades Airsoft Cluj
  • DAOS Cluj
  • WarZone

Continua să citești pentru a afla toate detaliile despre cele mai bune cluburi airsoft din Cluj-Napoca.

Top Cluburi Airsoft În Cluj-Napoca

Poza panoramica a Cluj-Napoca

#1 Jocuri de Airsoft în Cluj-Napoca

Cel mai activ grup de Facebook unde se organizează jocuri se numește Jocuri de Airsoft în Cluj-Napoca. Acesta este un grup privat dar oricine este interesat de airsoft se poate alătura. În general, jocurile se organiează în incinta Sinterom care este localizată pe bulevardul Muncii nr 12. Se organizează jocuri și seara și ziua. Deci, dacă ești un jucător avansat care folosește supresoare și lunete holografice, vei avea un loc perfect unde să îți folosești cel mai bun echipament.

Accesează Grupul Facebook

#2 Airsoft Cluj Jocuri

Un alt grup activ pe Facebook unde tot timpul poți găsi jucători este Airsoft Cluj Jocuri. Eu recomand jucătorilor din Cluj-Napoca să intre pe toate grupurile locale pentru ca poți găsi tot felul de scenarii de joc interesante. De exemplu, cel mai recent eveniment airsoft care a fost organizat în acest grup a avut loc în pădurea Borhanici. Scenariul a fost Narcos unde jucătorii au fost împărțiți în două echipe. Fiecare echipă a reprezentat un cartel distinct. O echipa păzea obiectivul în timp ce a doua echipa avea scopul de a ataca. Trebuie să menționez că pe acest grup se joacă cu replici care trag cu puterea maximă de 1J.

Accesează Grupul Facebook

#3 Renegades Airsoft Cluj

Renegades este primul club airsoft din Cluj-Napoca care apare pe Google pentru termenul “airsoft Cluj-Napoca”. Din păcate, se pare că acest club este inactiv din 2019. Atunci apare că a fost organizat ultimul eveniment de acest club. Cel mai probabil, membri acestui club pot fi găsiți pe grupurile de Facebook menționate anterior.

Accesează Grupul Facebook

#4 DAOS Cluj

Clubul airsoft DAOS Cluj a luat locul 1 în Cupa României din 2023 organizat de Federația Română de Airsoft.

Accesează Pagina de Facebook

#5 WarZone 

Deși nu sunt un club clasic de airsoft, trebuie să îi menționez pe cei de la WarZone. Aici se organizează jocuri de airsoft și paintball. Ce îmi place la WarZone este faptul că nu trebuie neapărat să joci cu replicile lor. Poți veni cu propria ta arma airsoft și să închiriezi doar terenul. Din moment ce aici nu se organizează jocuri publice de airsoft, este necesar să vi cu propria ta echipa.

Accesează Wesbite-ul WarZone.

Concluzie

Chiar dacă poate părea că nu sunt atât de multe cluburi airsoft în Cluj-Napoca precum sunt în București, să ști că se organizează jocuri săptămânal în Cluj-Napoca. Deci dacă ai echipamentul necesar și ochelari de protecție, atunci îți garantez că nu te vei plictisi. Ultimul lucru pe care vreau să îl menționez este că oamenii de pe grupurile de Facebook sunt tot timpul deschiși pentru a primi jucători noi. Chiar se închiriează și replici începătorilor care vor să vadă cum este acest sport palpitant. Deci, să nu își fie urât să pui orice fel de întrebări avea pe grupurile de airsoft.

George Popa

Salut! Numele meu este George Popa și datorită pasiunii pentru airsoft am creat site-ul Airsoft-Fans. Cu o experiență vastă în domeniu și o dragoste profundă pentru acest sport, doresc să împărtășesc cunoștințele și experiențele mele prin articole și ghiduri practice. Misiunea mea este de a inspira și de a ajuta comunitatea airsoft să se dezvolte și să se bucure de fiecare moment petrecut în acest sport captivant.

Recent Posts